Rietschle vákuumszivattyú

Rietschle vákuumszivattyú

Márkát keres?

Rietschle vákuumszivattyú és kompresszor beszerzésében, karbantartásában és szervizelésében is jó partnere az AIR24.

Munkatársaink tapasztalata a Rietschle vákuumszivattyú és kompresszor berendezésekre is kiterjed, Önnek csak a berendezés típusát kell megadni a többiről gondoskodunk.

Más márkákhoz hasonlóan széles körben használják a berendezéseket az egyik legtöbbet előforduló szivattyúk, kompresszorok és szívó/nyomó szivattyúk a nyomdaiparban. Heidelberg is sajátjaként tekint a Rietschle termékekre.

Vessünk egy pillantást a Rietschle termékekre és ne felejtse el, hogy az AIR24 minden területen szívesen kapcsolódik a vákuumtechnikai kérdésekhez.

Olajkenésű vákuumszivattyúk

Rietschle vákuumszivattyú

Rietschle vákuumszivattyú

 • olajkenésű Rietschle vákuumszivattyú termékcsoport, hihetetlenül gazdag termékválaszték, műszaki tartalom szerint osztályozott berendezések számtalan alkalmazási területre.

Roots vákuumszivattyúk

 • természetesen a Rietschle is használja a roots vákuumszivattyúkat a rendszerekbe való illesztés esetén.

Száraz rotációs szivattyúk, kompresszorok, szívó-nyomó pumpák

 • olajkenésű csoporttal hasonlóan erős csoport minden alkalmazási területre széles választék. Nyomdaipar előszeretettel használj az alap esetben is a Heidelberg által a nyomdagépekbe épített Rietschle vákuumszivattyú és kompresszor, variációkat. Fontos jellemzőjük az olajmentes üzemeltetés a szénlapátok miatt melyek önkenőek.

Száraz claw vákuum szivattyúk, kompresszorok, szívó és nyomó pumpák

Rietschle száraz vákuumszivattyú

Rietschle száraz vákuumszivattyú

 • claw technika másik erős képviselője aki a nyomdaipari erejét ezen technikával is meg kívánja tartani és erősíti.

Száraz csavar vákuumszivattyú

 • a Rietschle csavar vákuumszivattyúkból jelenleg 3 verzió szállítható, melyek némileg átfedik egymást, bár a legújabb S-VSI saját fejlesztésnek tűnő berendezés komondottan kompakt jegyeket mutat.

Alkatrészek

 • alkatrész készletek vákuumszivattyúkhoz
 • egyedi alkatrészek
 • szénlapát vákuumszivattyúhoz
 • olajleválasztó szűrő
 • vákuumolaj szintetikus bázison
 • vákuumzsír

Látogasson el alkatrész oldalunkra, hogy még kedvezőbben üzemeltesse berendezéseit a AIR24 garantált alkatrészeivel.

Ne feledje, abban az esetben is tudunk segíteni ha hirtelen berendezésre lenne szüksége. Az AIR24 használt Rietschle vákuumszivattyú oldalán a legtöbb márkából válogathat. Csak válasszon mi házhoz szállítjuk. Használt vákuumszivattyúk garanciával is szállítható, illetve Ön kérheti a szivattyú előzetes felújítását az AIR24 minőségi alkatrészeiből. 

Természetesen szervizhátterünk is megoldott, folyamatosan végezzük vákuumszivattyúk javítását, karbantartását és alkatrész szállítását. Az alábbi oldalon nézzen meg egy Rietschle vákuumszivattyú javítást, felújítást képekben. 

<