Becker vákuumszivattyú

Becker vákuumszivattyú

Becker vákuumszivattyú

Becker vákuumszivattyú

Márkát keres?

Becker vákuumszivattyú és kompresszor beszerzésben, karbantartásban és szervizelésben is jó partnere az AIR24.

Munkatársaink tapasztalata a Becker vákuumszivattyú és kompresszor termékekre is kiterjed, Önnek csak a berendezés típusát kell megadni a többiről gondoskodunk.

Becker vákuumszivattyú leginkább a durvavákuum tartományban kerül alkalmazásra. Tapasztalataink szerint széles körben alkalmazható termékek például nyomdákban, csomagoló üzemekben és az autóiparban is előfordulnak.

Vessünk egy pillantást a Becker termékekre és ne felejtse el, hogy az AIR24 minden területen szívesen kapcsolódik a vákuumtechnikai kérdésekhez.

Olajkenésű vákuumszivattyúk

  • U sorozat olajkenésű Becker vákuumszivattyú, recirkulációs olajkenéssel, egyes modellek már olajhűtővel szerelt kivitelek. Jellemzően 0,1 – 3 mbar vákuumtartományra készült szivattyúk számos kiegészítővel az Önök kényelme érdekében.

Száraz lapátos szivattyúk és kompresszorok

  • kimondottan erős termékcsoport 2-500 m3/óra térfogatáramig, széles alkalmazási területre specializálva. a szárazlapátos vákuumszivattyúk és kompresszorok között megemlítendő a szívó/nyomó szivattyúk melyek egy berendezésben képesek leginkább a nyomdaipari igények kiszolgálására.

Alkatrészek

Látogasson el alkatrész oldalunkra, hogy még kedvezőbben üzemeltesse berendezéseit a AIR24 garantált alkatrészeivel.

Ne feledje, abban az esetben is tudunk segíteni ha hirtelen berendezésre lenne szüksége. Az AIR24 használt Becker vákuumszivattyú oldalán a legtöbb márkából válogathat. Csak válasszon mi házhoz szállítjuk. Használt vákuumszivattyúk garanciával is szállítható, illetve Ön kérheti a szivattyú előzetes felújítását az AIR24 minőségi alkatrészeiből. 

Természetesen szervizhátterünk is megoldott, folyamatosan végezzük vákuumszivattyúk javítását, karbantartását és alkatrész szállítását. Az alábbi oldalon nézzen meg egy Becker vákuumszivattyú javítást, felújítást képekben. 

<