Busch vákuumszivattyú

Busch vákuumszivattyú

Márkát keres?

Busch vákuumszivattyú beszerzésében, karbantartásában és szervizelésében is jó partnere az AIR24.

Munkatársaink tapasztalata a Busch vákuumszivattyú és kompresszor berendezésekre is kiterjed, Önnek csak a berendezés típusát kell megadni a többiről gondoskodunk.

Egy márka, mely meghódította a világot az olajkenésű rotációs vákuumszivattyújával. A termékek inkább a durva vákuumtartományban érvényesülnek. A csomagolóipar lefedettsége igen magas, hiszen egyre kompaktabb szivattyúk gyártását is igényli az ipar.

Vessünk egy pillantást a Busch termékekre és ne felejtse el, hogy az AIR24 minden területen szívesen kapcsolódik a vákuumtechnikai kérdésekhez.

Olajkenésű vákuumszivattyúk

  • R5RA Busch vákuumszivattyú sorozat, a legújabb típusok 0,1 mbar abs. vákuumérték elérésére képesek, nagy teherbírású vákuumszivattyúk, kompakt kivitelben. Számos változatot elérhet, melyek alkalmazástechnikailag fejlesztettek, így a csomagoló iparon át az élelmiszeripar és autóipar is a felhasználók között található.

Roots vákuumszivattyúk

  • roots vákuumszivattyúkat a térfogatáram növelése (egységnyi idő alatt gyorsabb vákuumolási folyamat) illetve végvákuum érték növelése céljából alkalmazzák. A Busch a Panda és Puma típusokkal van jelen a piacon.

Száraz rotációs szivattyúk

  • A Seco család megbízható szárazon futó szénlapátos szivattyúk, kompresszorok és szívó nyomós szivattyúk természetesen hosszú ideje szolgálják az ipart. Felhasználási lehetőségük szinte végtelen.

Száraz claw vákuum szivattyúk

  • Mink claw vákuumszivattyú, körmös szivattyúnak is hívják. A forgórészek, kiálló körmös elemei fordulnak egymásba, így képezve vákuumot, annak ellenére, hogy nem fontos a technika pontos ismerete érdemes megemlíteni, hogy a Busch éllovasa a száraz Claw technikának és egyre mélyebb vákuumértéket érnek el.

Száraz csavar vákuumszivattyú

  • A Cobra a csavar típusú Busch vákuumszivattyú, mely érzékeny és veszélyes környezetre ajánlott. Veszélyes gőzök, gázok elszívására alkalmas. Testreszabható, alkalmazásspecifikus termék is rendelhető, melyek szabályzott üzemi hőmérséklete biztosítja a korróziómentes munkateret.

Középvákuum szivattyúk

  • Zebra a 2 fokozatú Busch vákuumszivattyú olajtömítésű kivitel. Középvákuum tartományban üzemeltethető szivattyú, önmagában is és akár rendszerben roots szivattyúval is üzemeltethető.

Alkatrészek

Látogasson el alkatrész oldalunkra, hogy még kedvezőbben üzemeltesse berendezéseit a AIR24 garantált alkatrészeivel.

Ne feledje, abban az esetben is tudunk segíteni ha hirtelen berendezésre lenne szüksége. Az AIR24 használt Busch vákuumszivattyú oldalán a legtöbb márkából válogathat. Csak válasszon mi házhoz szállítjuk. Használt vákuumszivattyúk garanciával is szállítható, illetve Ön kérheti a szivattyú előzetes felújítását az AIR24 minőségi alkatrészeiből. 

Természetesen szervizhátterünk is megoldott, folyamatosan végezzük vákuumszivattyúk javítását, karbantartását és alkatrész szállítását. Az alábbi oldalon nézzen meg egy Busch vákuumszivattyú javítást, felújítást képekben. 

<