DVP vákuumszivattyú

DVP vákuumszivattyú

Márkát keres?

DVP vákuumszivattyú beszerzésében, karbantartásában és szervizelésében is jó partnere az AIR24.

Munkatársaink tapasztalata a DVP vákuumszivattyú és kompresszor termékekre is kiterjed, Önnek csak a berendezés típusát kell megadni a többiről gondoskodunk.

DVP vákuumszivattyú alkalmazási köre igen széles, jellemzően olajkenésű 1 és 2 fokozatú vákuumszivattyúk illetve a szárazlapátos kivitelek dominánlak. Kedvező árú berendezések, műszaki kivitelük egyszerű és rövid szállítási határidőt biztosítanak.

Vessünk egy pillantást a DVP termékekre és ne felejtse el, hogy az AIR24 minden területen szívesen kapcsolódik a vákuumtechnikai kérdésekhez.

Olajkenésű vákuumszivattyúk

DVP vákuumszivattyú

DVP vákuumszivattyú

  • LB és LC  olajkenésű DVP vákuumszivattyú már egy generációváltáson is átesett, így javult az elérhető vákuumérték a szokásos recirkulációs olajkenéssel. Természetesen bizonyos mérettől, már szükséges az olajhűtő, mert ekkora hőt már nem képes a szivattyú ház önmagában leadni. Jellemzően 0,1 – 0,5 mbar vákuumtartományra készült szivattyúk illetve WR jelzéssel a nedvességtűrő kivitelek 2-10 mbar abszolut végnyomásra. Számos kiegészítőrendelhető külön a berendezésekhez.

Olajtömítéses vákuumszivattyúk

  • R és D széria a DVP magasvákuumszivattyúi, kimondottan alacsony végnyomással, melyek tiszta rendszereken a légköri nyomástól üzemeltethetőek. Nem rendelkezik kipufogó oldali levegőszűréssel, olajleválasztó szűrővel, ezért igény és szükség esetén a kiegészítők külön rendelhetőek. A sorozatban 1 és 2 fokozatú szivattyúk is szerepelnek melyek kiemelt jellemzője, hogy a szivattyú testet olaj veszi körül, mely elvégzi a tömítést a test körül is.
DVP szénlapátos vákuumszivattyú

DVP szénlapátos vákuumszivattyú

Száraz lapátos szivattyúk és kompresszorok

  • SC, SB, CB, CC széles termékpaletta melyek egyrésze már átesett a ráncfelvarráson. Egyszerű berendezések, mely a gyártás sajátosságának is köszönhető. Jellemző felhasználási területe a csomagolóipar, élelmiszeripar, üveg, fa és kőmegmunkálási területek, CNC berendezésekhez.

Száraz claw vákuumszivattyú és kompresszor

  • DVP nem teljesen új, viszont erős lépése a claw technika fejlesztése megérkezett és versenyképes áron kínálja a 150 és 250 m3/órás berendezéseit. Természetesen jelenleg a durvavákuum tartományban érhető el a két fejlesztés és a kompresszorok is megfelelő műszaki tartalommal rendelkeznek.

Alkatrészek

Látogasson el alkatrész oldalunkra, hogy még kedvezőbben üzemeltesse berendezéseit a AIR24 garantált alkatrészeivel.

Ne feledje, abban az esetben is tudunk segíteni ha hirtelen berendezésre lenne szüksége. Az AIR24 használt DVP vákuumszivattyú oldalán a legtöbb márkából válogathat. Csak válasszon mi házhoz szállítjuk. Használt vákuumszivattyúk garanciával is szállítható, illetve Ön kérheti a szivattyú előzetes felújítását az AIR24 minőségi alkatrészeiből. 

Természetesen szervizhátterünk is megoldott, folyamatosan végezzük vákuumszivattyúk javítását, karbantartását és alkatrész szállítását. Az alábbi oldalon nézzen meg egy DVP vákuumszivattyú javítást, felújítást képekben. 

<